x
X

Posteri na drvetu

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Posteri na drvetu

Posteri su uvek popularan proizvod koji se može koristiti u najraznovrsnije svrhe. Materijali na kojima se posteri danas izrađuju su značajno drugačiji u odnosu na materijale koji su se koristili pre neku godinu i usko su bili vezani samo za papirnu podlogu. Drvo je sve popularnija podloga za direktnu štampu najraznovrsnijih proizvoda, naročito zbog svojih svojstava koji omogućavaju dalju obradu, ali i daju dugotrajnost. Tako je sve popularniji materijal za štampu postera - drvo. Posteri na drvetu su postojani, daju lep otisak i dugotrajni su, što ih čini savršenim za različite lokacije i postavke. Postere na drvetu štampamo direktnom UV štampom, što znači da do gubljenja intenziteta boja neće doći i da će proizvod biti sačuvan izuzetno dug vremenski period.

  • Drvo 3mm i 6mm

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90