x
X

Promo pult

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Lako rasklopiv
  • Dostava u roku od 24h
  • Ima svoju torbu

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Promo pult

Ovaj proizvodje napravljen od plastike koje se lako sklapa i rasklapa ima svoju torbu u kojoj zauzima minimalno mesta. Vrlo je praktičan način za kratkoročno predstavljanje Vaših usluga i proizvoda na kongresima, sajmovima, izložbama i svim drugim događajima promotivnog karaktera, kao što su promocije hrane ili pića u supermarketima. Kad su u pitanju promo pultovi, Beograd ima izuzetnu ponudu, ali malo gde ćete biti u prilici da Vam se u roku od 24h dostavi savršeno spakovan, i još s brendiranjem koje vršimo kao uslugu. Dakle, osim toga što na njega stavljate svoje proizvode, ili promo materijale koje klijente informišu o njima, i sam pult mora da bude reklama sama za sebe. Mogućnosti su kod nas u All In One Copy Centru, u tom smislu, ogromne. Možemo da Vam izbrendiramo kompletnu donju stranu, zatim sredinu, levu i desnu bočnu stranu, kao i gornji deo iznad promotera. Na zahtev klijenata radimo promo pultove dimenzija po njihovoj želji, iako je najčešće u upotrebi opšte prihvaćeni standard kad su dimenzije u pitanju. Kad je reč o plastičnom promo pultu cene su nešto po čemu smo izuzetno konkurentni, mada ne morate da nam verujete na reč. Dođite na našu internet stranicu i iskoristite pogodnosti online kalkulatora cena, a u odnosu na to kakav pult i kakvo brendiranje samog poslovnog promo pulta želite. Kod promo pulta izrada može biti ovalnog ili četvrtastog oblika, dok natpisna ploča može biti u obliku koji Vi želite. Štampa se radi na foliji koja se kašira na njega ili neke od njegovih stranica, uz mogućnost promene reklame u bilo kom trenutku. Ovakav promotivni pult je idealan, zbog pogodne prenosivosti, za unutrašnju i spoljašnju upotrebu i to za, između ostalog, promocije u marketima, izlaganje na sajmovima ili čak i na društvenim okupljanjima na kojima će biti promocije hrane, pića i drugih proizvoda. Za promo pultove prodaja je najosnovnija funkcija posle same promocije, jer je sama njegova konstrukcija takva da psihološki podseća na prodajno mesto. Neka naša štamparija za promo pultove učini ono što i oni za Vaše poslovanje – pospeše prodaju, pomognu jačanju Vašeg brenda i njegovo pozicioniranje na tržištu, zadrže Vam stare i donesu nove klijente.

  • Promoter pult

    Promoter pult je klasičan degustacioni pult napravljen od kvalitetne plastike. Komplet se sastoji od lako sklopivog tela, donje i srednje police za odlaganje promo materijala, gornje police, natpisne ploče i šipki za natpisnu ploču. Njegove prednosti u odnosu na konkurentske pulteve su mala težina i jednostavna montaža. Dimenzija koju konstrukcija zauzima u prostoru: 85 cm širina x 45 cm dubina x 200 cm visina (gornja tačka natpisne ploče). Težina: 7 kg. Pakovanje: transportna platnena torba sa rukohvatom, dimenzija 90 cm x 90 cm. Format fajla za pripremu: TIFF ili PSD, rasterizovan, bez lejera (flatten-ovan), bez dodatnih kanala, u CMYK kolornom modu, rezolucije od 100 dpi do 150 dpi.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90