x
X

Reflektujuće nalepnice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Izuzetno otporne na sve spoljene uticaje
  • Svetle u mraku
  • Poseduju sertifikat ECE 104, serije 680 i 580

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Reflektujuće nalepnice

Reflektujuće nalepnice su vodootporne, samolepljive folije koje su izuzetno otporne na koroziju i razređivače, pa samim tim i na spoljne uticaje: kišu, sunce, pranje, lakiranje, toplotu, itd. Retroreflektujući sistem ovih folija sastoji se od katadioptričkih staklenih kuglica koje su utisnute u transparentni sloj plastičnog materijala. Njihove karakteristike mogu da unaprede reklame i povećaju njihov efekat, jer su one zapravo nalepnice koje svetle u mraku, te kao karakteristiku imaju izuzetnu vidljivost, tj uočljivost. Reflektujuće nalepnice poseduju sertifikat ECE 104, serije 680 i 580. Reflektujuće nalepnice najširu primenu imaju u saobraćaju, gde je njihova vidljivost značajna u predupređivanju nemilih okolnosti, gde zapravo one povećavaju ukupnu bezbednost saobraćaja, pomažući, pre svega, u uslovima smanjene vidljivosti. Štampanje nalepnica vrši se u rolnama ili tabacima, širine 500mm i dužine 700mm. Štampaju se na PVC foliji (za unutrašnju i spoljnu upotrebu). Ta vodootporna folija može da bude bela mat ili sjajna, providna mat ili sjajna, peskirna, zlatna, srebrna, muflon, reflektujuća ili takozvana one way vision. Kad je reč o sečenju, nudimo ravno, konturno i minijaturno sečenje, ili ne moramo da sečemo nalepnice uopšte. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologijijapanskog proizvođača Roland i izuzetnoj stručnosti dizajnera i ostalih zaposleni u našem All In One Copy Centru u Beogradu, možemo s ponosom da kažemo da smo u mogućnosti da izvršimo realizaciju vrunske štampe u izuzetno visokom kvalitetu, što je garancija da će i Vaši gotovi proizvodi ostvariti svoju prevashodnu namenu. Mi razumemo koliko je važna brižljiva priprema za štampu nalepnica, kao i svakog drugog proizvoda u našem asortimanu. Ukoliko Vaše poverenje i ideju, prepustite nama i našoj realizaciji, zasigurno ćete biti prepoznatljivi i reprezentativni kako među Vašim komitentima, tako i među Vašim konkurentima. Odlična štampa na ovako kvalitetnom materijalu je ono što će sačuvati kvalitet i uočljivost Vaše reflektujuće vodootporne nalepnice. Cenu najčešće definiše količina, ali je i kvalitet u tom smislu presudan. Birajući ga, šaljete poruku klijentima da vodite računa o kvalitetu, što njima može da bude od presudne važnosti.

  • Reflektujuća folija

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90