x
X

Reflektujuće torbe

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Brzo i kvalitetno

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Reflektujuća torba sa štampom

Reflektujuća torba predstavlja još jedan odličan proizvod u seriji proizvoda koji stvaraju bezbedno okruženje u okruženju. Dodatak seriji bezbednosne opreme, pored reflektujućeg prsluka i drugih reflektujućih proizvoda. Prednost reflektujuće torbe leži u njenoj prenosivosti, zbog izuzetne lakoće, ali i same praktičnosti, jer se izuzetno brzo otvaraju i mogu preneti veći teret, okvirno između 1-2kg. Reflektujuće torbe su napravljene od poliestera i ima vezice koje su provučene kroz ceo ranac sa dve strane kako bi se na kraju spojile pri vrhu i tu vezale u jednu celinu. Štampa na reflektujućim torbama je najzastuplejnija kada su u pitanju promotivne akcije, prezentovanje određene akcije ili kada je reč o određenim prezentacijama. Štampa na reflektujućim torbama je u potpunosti vidljiva, pregledna i dugotrajna.

  • Refektujuća torba

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90