x
X

Reflektujući prsluci sa štampom

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Brzo i kvalitetno

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Reflektujući prsluci sa štampom

Reflektujući prsluk je neizostavan deo sigurnosne opreme svakog automobila i vozača. Fluorescentni prsluk osigurava bezbednost kako vozača, tako i samih pešaka, radnika na otvorenim prostorima i osoba koje vole da pored reke ili na otvorenom voze bicikl. Prsluci su u potpunost svetleći ili fluorescentni upravo zbog vidljivost tokom tamnijih delova dana ili potpunih noći. Fluorescentni prsluci su 100% od poliestera, dolaze u univerzalnoj veličini i pružaju maksimalnu vidljivost. Štampa koju koristimo na prslucima je sublimaciona ili štampa sa cut folijama koje su postojane i vidljive.

  • Reflektujući prsluk za odrasle

  • Reflektujući prsluk za decu

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90