x
X

Reklamne okovratne trakice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodaci

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Reklamne okovratne tračice

Osnovna namena reklamnih okovratnih tračica je da prezentuju određeni proizvod, uslugu ili samo preduzeće, ne postoji ograničenje u koje svrhe se mogu isključivo tračice koristiti. Reklamne okovratne tračice se upotrebljavaju na različitim događajima raznovrsnih priroda ili mogu poslužiti i kao reklamni poklon. Reklamne okovratne tračice mogu biti u kompletu sa ID karticama koje takođe mogu personalizovane ili označene nekim reklamnim delom, dok se sama štampa tračica može vršiti u jednoj, dve ili tri boje. ID kartice u kompetu mogu biti papirne sa plastifikacijom ili plastične, dok se na samoj sredini kartice buši rupa radi lakšeg kačena na samu reklamnu tračicu. Po zahtevu klijenta može se uraditi i plastifikacija ID kartice.

  • Okovratna trakica

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90