x
X

Reklamne table viseće

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Reklamne table viseće

Reklamne table su savršen proizvod za sve koji žele da njihov brend bude u potpunosti vidljiv i prepoznatljiv. Reklamne table se najčešće koriste za različito obeležavanje raznovrsnih objekata, magacina, kancelarija, različitih oznaka pored puta i sl. Neretko se koriste kao i putokaz, koji je nesumnjivo bitan segment u razvoju vizuelnog identiteta i jednostavno kreiraju put vašim klijentima do vas. Sama konstrukcija visećih tabli se najčešće sastoji od čeličnih ili aluminijumskih cevi, dok se sam reklamni pano najčešće izrađuje od čeličnog pocinkovanog lima, AI lima ili Lexxan-a. Reklamne viseće table mogu biti različitih dimenzija, kao i namena, a spram potreba samih kupaca.

  • Forex

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90