x
X

Antistres

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Antistres

Određene promene u okruženju doprinose određenim promenama u ponašanju čoveka, u radnim navikama i odnosu prema promenama u radnom okruženju, pre svega. Svi smo, barem u jednom trenutku, osetili određenu dozu stresa, kako na ličnom planu, tako i na profesionalnom. Kako bi se nivo stresa smanjio, a produktivnost na svakom polju ujedno ostala na visokom nivou - širom sveta su kreirani različiti proizvodi koji smanjuju nivo stresa. Proizvodi kreirani za ovu nameru su neretko izuzetno jednostavni, čistog dizajna i neverovatno prenosivi i prilagodljivi svakom okruženju i prostoru. Predmeti koji se označavaju kao "antistres" najčešće uključuju predmete koji su mekani, savitljivi i otporni na pritisak. Najčešće podrazumevaju antistres loptice, danas popularne spinere i imitacije popularne jamb kockice. Ovi predmeti su ujedno pogodni za štampu u jednoj boji ili u punom koliru sa jedne strane ili svih površina, zbog čega su neizostavni deo svih skupova i uvek rado viđeni brendirani predmeti. Bez sumnje, antistres materijal, je nešto što je odličan korak za izgradnju vašeg brenda.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90