x
X

Elektronski upaljači

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Elektronski upaljači

Elektronski upaljači su oduvek bili dostupan i masivan deo opusa reklamnih materijala. Lako prenosiv, praktičan i svakodnevni predmet koji čini da vaš brend bude vidljiv na svakom koraku. Predmet za koji se može sa sigurnošću reći da je - povoljna reklama, puno daje uz minimalne troškove. Elektronski upaljači dolaze u plastičnom pakovanju od minimalnih 50 komada. Na njima vaš brend i slogane prezentujemo putem UV štampe koja je otporna na sve prilike, postojana i uvek daje punoću otisku. Elektronske upaljače štampamo kvalitetno i brzo, tako da nekoliko stotina upaljača može biti gotovo u toku samo jednog dana, bez gubitka na kvalitetu. Preporučena površina štampe je 5x1.2cm.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90