x
X

Power bank

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Power Bank

Stalni pokret podrazumeva i pokret vaših omiljenih gedžeta bez kojih ne biste mogli da funkcionišete na dnevnom nivou. Bez obzira na to da li je u pitanju mobilni telefon, tablet ili neki treći uređaj, neminovna je činjenica da svaki od uređaja ima i rok trajanja, odnosno baterija uređaja ima rok trajanje. Naretko se dešava da baš u trenutku u kom nikako nije poželjno da ostanemo bez baterije, baš se to i desi, zbog čega je dobro uvek imati eksternu bateriju pri ruci. Eksterne baterije su pre svega praktičan svakodnevni proizvod, a ujedno i jedan od savršenih reklamnih materijala u današnjem svetu, zbog čega su sve češće eskterne baterije vidljive u živopisnim bojama i različitim šarama. Eksterne baterije su jedan od proizvoda koji je danas jako popularan u svetu personalizacije i promotivnih sredstava u službi brenda. Same eksterne baterije u našoj ponudi su različitog kapaciteta, od 2200 mAh, preko 4000 mAh do 5000 mAh. Bez obzira na to da li je potrebna štampa ili gravura, oba postupka radimo brzo i kvalitetno u manjim i većim tiražima.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90