x
X

Sport i zabava

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Sport i zabava

Teško da danas možemo zamisliti ijedan događaj bez odgovarajućeg programa koji animira sve prisutne i čini njihovo vreme ugodnim i kvalitetno provedenim. Kako bi takvi događaji i bili uspešni, sami programi moraju biti praćeni kvalitetnim sadržajem i odgovarajućim rekvizitima za zabavu koja se najčešće manifestuje kroz sport. Rekviziti za sport i zabavu predstavljaju posebnu oblast kada je reč o brendiranju tih proizvoda. korporativna druženja ili različite formi tzv. tim bildinga ne mogu proći bez proizvoda koji nisu brendirani i ne predstavljaju kompaniju vizuelno na odgovarajući način. Kada govorimo o različitim proizvodima iz grupe sporta i zabave ujedno govorimo i o različitim načina štampe koja je prilagodljiva i menja se u zavisnosti od predmeta na kom se štampa. Naočare za sunce, frizbi, lopta i flaša za vodu su obavezni deo svakog događaja i ujedno su i najčešći proizvodi koji se brendiraju zbog njihove pristupačnosti i materijala. Sami materijali objekata za sport i zabavu variraju od plastike do nekog oblika metala, a opet od zahteva samog klijenta.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90