x
X

One way vision folija za izloge

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • Montaža

 • *mm
 • *mm
 • *mm
* u cenu je uračunat PDV
 • Transparentnost s jedne strane
 • Nudimo uslugu lepljenja
 • Kvalitetna štampa

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

One way vision folija za izloge

One way vision folija za izloge je posebna vrsta folije. Na sebi sadrži rupice koje omogućavaju transparentnost s jedne strane, a opet, Vaš izlog možete da izbrendirate preko cele površine, a i dalje imate mogućnost da vidite kroz taj izlog šta se dešava u spoljnom svetu, stvarajući Vam efekat lepo toniranog stakla. S druge strane, svi koji gledaju spolja videće samo Vašu reklamu. U našem All In One Copy Centru u Beogradu nudimo usluge pripreme za štampu One Way Vision folija, stvarajući tako krajnji izgled Vašeg izloga, koji će biti kombinacija Vaše ideje i originalnosti, koja je deo vizuelnog identiteta Vaše kompanije, i našeg dugogodišnjeg iskustva i dizajnerskog perfekcionizma, kad je umetnički utisak u pitanju. Takođe, nudimo i uslugu lepljenja rupičaste folije na Vaš izlog. Perforirane folije za staklo svoju najčešću primenu nalaze na staklima izloga ili automobila. Štampanje na One Way Vision foliji se vrši vrlo pažljivo, a prethodi joj priprema za štampu. Mašine koje koristimo predstavljaju najnoviju tehnologiju poslednje generacije. Imaju izuzetno visok radni kapacitet, i zahvaljujući njima, naša digitalna laboratorija je u stanju da ispoštuje rok izrade od, najčešće, jednog dana. Štampanje One Way Vision folije je proces kreiran od Vaše početne ideje koja uz naše sugestije, poprima konačni oblik. Naše sugestije mogu biti i vrlo inovativne, a opet, kako je ovo proces kojim se vrši marketinški poduhvat brendiranja, ona mora da sadrži boje koje klijente asociraju na Vas, font Vašeg logotipa, i pritom, potpuno novu i osvežavajuću pozadinu i informacije. Ukoliko Vaše poverenje i ideju, prepustite nama i našoj realizaciji, zasigurno ćete biti prepoznatljivi i reprezentativni kako među Vašim komitentima tako i među Vašim konkurentima. Kvalitetna štampa je ono što će sačuvati originalni kvalitet i sjaj Vašeg proizvoda. Štampa na automobilima i izlozima će u svakom slučaju uspeti da postigne marketinški input koji će predstavljati poruku o Vama koju želite da prenesete Vašim klijentima.

 • One way vision folija

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90