x
X

Beach flag Shark

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Beach flag Shark

Reklamni proizvod koji je u potpunosti mobilan i pogodan za unutrašnje i spoljašnje pozicioniranje vašeg brenda. Beach flag Shark je ujedno i savršena reklama za različite vrste podloga, od tvrde podloge, preko meke do vodene podloge, zbog čega nema prostora za brigu o istrošenosti materijala i habanju. Beach flag Shark je pored navedenih podloga, pogodan reklamni proizvod i za korišćenje na travnatim i peskovitim podlogama, zbog čega je izuzetno rasklopive konstrukcije i lake prenosivosti. Veličina zastave varira i dolazi u nekoliko dimenzija: M, L, XL, a spram zahteva samog klijenta i potreba. Sama zastava je zbog svog interesantnog oblika savršeno rešenje za različite oblike događaja, festivale, sajmove, različite sportske događaje i druge korporativne događaje. Plažne zastave se štampaju u digitalnoj subli tehnologiji, visoke rezolucije, u punom koloru, zahvaljujući čemu ne postoji prepreka u isticanju najraznovrsnijih motiva. Beach flag Shark je ujedno i isplativ reklamni proizvod, jer se sama zastava može menjati bez potrebe za zamenom konstukcije. Sama baza može biti betonska ili plastična - izbor je opet na samom klijentu, a spram potreba i podloge na kojoj će reklamni proizvod najčešće biti pozicioniran.

  • Polyester

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90