x
X

Dukserice sito štampa

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Povoljna štampa na duksevima
  • Direktna i otporna na pranje

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Sito štampa na duksevima

Sito štampu na duksericama vršimo ukoliko Vaša porudžbina prelazi 50 komada. Sito štampa na duksevima ili bilo kom drugom proizvodu nije isplativa na manjim količinama, i smatramo da smo dužni da Vas na to upozorimo. Sama sito štampa predstavlja sistem direktnog nanošenja slojeva boje, kao i njeno sušenje u tunelu, što je procedura koji daje odličan otisak na materijalu. Za sito štampu dukserica Beograd je izuzeno pokriveno tržište, pa tako i mi u All In One Print Centru imamo višegodišnje iskusvo s ovom metodom štampe, jer je izuzetno tražena. Naša štamparija za sito štampu dukserica nudi izuzetan broj različitih, već odštampanih dizajna na duksevima, kako originalnih dezena, tako i onih najpopularnijih, slika određenih superheroja ili glavnih aktera animiranih i igranih filmova. Ako nemate sopstvenu ideju šta biste voleli da Vam bude odštampano na dukserici sito štampom, samo prelistajte našu veliku pondu i odaberite od ponuđenog ono što Vam je najpotrebnije. U tom slučaju, Vaša porudžbina je, nakon izbora vrste duksa i količine kompletirana, pa možete pristupiti opciji onlajn poručivanja. Online prodaja dukseva sa sito štampom vrlo je jednostavan proces. Iznad deskripcije samog proizvoda, samo popunite formular i odaberite opciju plaćanja. Cena dukserica sa sito štampom može da se oblikuje po Vašoj meri. Naime, potrebno je da unesete šta želite da se odštampa, sami dodate svoju pripremu za štampu u program za dizaniranje ili poručite izradu dizajna i opišete šta ste zamislili. Sve ove opcije su samo varijable u našem kalkulatoru. Ako neka od ponuđenih opcija premašuje Vaš budžet (opcija obostranog umesto jednostranog štampanja) ili opcija orginalne izrade dizajna po porudžbini, možete ih menjati i tako se uklopiti u sumu koju ste zamislili. Kako god da odaberete, vrhunski kvalitet s nama Vam je zagarantovan. Po završetku porudžbine, pojaviće Vam se iznos s uključenim PDV-om u cenu. Prihvatamo sve vrste kartica, paypal i plaćanje pouzećem, ako naručite da Vam roba stigne na kućnu adresu. U našem radu, osim kvaliteta, ponosni smo i na organizovanost koja dovodi do vrlo brze isporuke krajnjem kupcu, što postižemo visokom tehnološkom opremljenošću i stručnošću našeg osoblja.

  • Crna

  • Crvena

  • Plava

  • Siva

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90