x
X

Skeniranje dokumentacije

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Najveća dimenzija skeniranje je A3 format
  • Visok kvalitet
  • Imenovanje i sortiranje fajlova po želji

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Skeniranje dokumentacije

Ukoliko želite da svoju dokumentaciju trajno sačuvate i ne dozvolite da je vreme i atmosferske pojave oštete, dođite u naš prostor i odaberite opciju skeniranja dokumenata u Beogradu - cena je nemerljiva. U okviru naše kompanije Vas čeka sjajan tim dobro obučenih i stručnih saradnika koji će Vam svojom efikasnošću pomoći prilikom realizacije Vaših ideja i obezbediti brzu i kvalitetnu izradu. Skeniranje dokumentacije se u našem All In One Copy Cenru radi na automatizovanim mašinama, koje Vašu dokumentaciju, u jednom prolazu, skeniraju jednostrano i obostrano, tako samim postupkom dajući kvalitet, uz konzistentnost podataka. Kao što je već pomenuto za svako skeniranje cena same usluge je nemerljiva jer podrazumeva trajno sačuvane vrednosti i podatke, što za Vas lično, što za kompaniju za koju radite. Ukoliko nam donesete registratore, skeniranje papira vršimo uredno i tako Vam dokumentaciju vraćamo u registrator, hronološki. Svedoci smo da je sve što je odštampano podložno uništenju kroz vreme, te tako blede i originalni dokumenti, a podrazumeva se, i kopije. Skeniranje A3 ili A4 formata, na primer, omogućiće veliko oslobođenje radnog i privatnog prostora od nepotrebno nagomilane dokumentacije, koja Vam, nekad ipak može zatrebati. Najčešće čuvamo sve skenirane dokumente u pdf formatu, u jednom ili više fajlova. Međutim, ukoliko za tim imate potrebu, dokumentaciju možemo da sačuvamo i kao jpg. format (sliku), ili bilo koji drugi format. Po zahtevu klijenta, možemo uraditi imenovanje fajlova po želji, sortiranje po zahtevu i sve ostale usluge koje će vam olakšati kasnije korišćenje fajlova i snalaženje u njihovim elektronskim formama. Skeniranje A3 formata - 297mm x420mm je ujedno i najveća dimenzija automatskog skeniranja. Po ovom principu vršimo i uslužno skeniranje lične karte, a kad je u pitanju bilo koja vrsta skeniranja cenovnik možete pronaći na našoj internet stranici i tako se lako i detaljno informisati o našoj celokupnoj ponudi. U standarne usluge koje vršimo u ovom smislu spadaju i: skeniranje i štampanje, skeniranje i slanje na mail, skeniranje potpisa, pečata, skeniranje pasoša i slične usluge. Naša laboratorija All In One Copy Centar u Beogradu, omogućava realizaciju projekata u izuzetno visokom kvalitetu, što je garancija da će Vaši digitalno štampani proizvodi ostvariti svoju reprezentativnu namenu. Vršimo i skeniranje više stranica i skeniranje u boji. Sve boje su verno očitane i vrlo teško možete da ih razlikujete od originalnih dokumenata.

  • Skeniranje

    Skeniranje dokumentacija radimo na Xerox mašina u rezoluciji od 600 dpi kroz automatski feeder ili ručnim ulaganjem.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90