x
X

Skeniranje fotografija

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Digitalna metoda sa ploče
  • Visok kvalitet
  • Preporucljiva rezolucija izmedju 150 i 300 dpi

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Skeniranje fotografija

Stare fotografije i slike nikada nisu samo parče papira. One su uspomene, priče, svedoci prohujačih vremena, nečije mladosti, najsvečanijih trenutaka, kao i neizmerne sreće. One su prava mala umetnička dela protkana emocijama. Naravno da razumemo da Vam je značajno da Vama važne slike budu urađene kvalitetno, te ono zbog čega nam se klijenti često javljaju upravo skeniranje starih fotografija. Zbog toga što to razumemo, a i mnogih drugih razloga, od kojih je najznačajniji upravo kvalitet, budite slobodni da se obratite nama ukoliko Vas interesuje skeniranje i obrada fotografija i sigurno nećete pogrešiti. Kad je reč o skeniranju slika cena svake pojedinačne i kombinovane usluge jasno je vidljiva na našem sajtu, a za detaljnije informacije u vezi s Vašom porudžbinom, ukoliko je specifična, kontaktirajte nas telefonom ili putem elektronske pošte. Kod skeniranja fotografija rezolucija je veoma značajna, što je i razumljivo, pre svega zbog mogućnosti kasnije izrade slika. Za takvu vrstu usluge smo posebno pripremljeni, jer za skeniranje fotografija i slika koristimo digitalnu metodu s ploče, za koju je potrebno više vremena nego za skeniranje i obradu fotografija automatskom metodom, ali je zato kvalitet fotografije daleko bolji. Preporučljiva rezolucija je između 150 i 300dpi. Sve slike koje ste čuvali po albumima sada možete digitalizovati, tako da Vam taj trag ostane zauvek. Skeniranje u .jpg format je najčešća usluga koju vršimo. Slike takođe možemo obraditi u grafickim programima, potom ih iseći na željenu dimenziju ili prilagoditi bilo kojem drugomVašem zahtevu. Naša laboratorija All In One Copy Centar u Beogradu, omogućava realizaciju projekata u izuzetno visokom kvalitetu, što je garancija da će Vaši digitalno skenirani i štampani proizvodi ostvariti svoju prevashodnu namenu – postati deo Vaše trajne kolekcije kojoj ni vreme ni vremenski uslovi ne mogu ništa.

  • Skeniranje fotografija

    Skeniranje fotografija radimo Xerox opremom do 2400 dpi u zavisnosti od kvaliteta fotografije.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90