x
X

Skeniranje u WORD

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Format fajla

* u cenu je uračunat PDV
  • Automatsko prepoznavanje teksta sa slike
  • Ćirilica i latinica
  • Svi jezici

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Skeniranje u WORD-OCR

Jedan od najznačajnijih izuma u poslednjim decenijama svakako je nešto što pre samo 15-ak godina nije bilo ni zamislivo – skeniranje slika koje se pretvaraju u pisani dokument. Od ranijih prepisivanja, pa fotokopiranja koje je bilo neverovatna pomoć, pa sve do dolaska savremene tehnologije i sveta interneta, desila se još jedna revolucija. Ranije bavljenje naučnim radom bilo je mukotrpno i iscrpljujuće – postojale su mnoge publikacije delovi knjiga ili stručne literature koje su bile u .pdf formatu, zaključane zbog zaštite intelektualne svojine ili nekih drugih razloga. Međutim, danas je sasvim dovoljno da uslikate neki tekst, makar to bilo i u pokretu, na primer, ugovor na osnovu kog treba da napravite novi ili nešto slično, i pomoću našeg programa za skeniranje dokumenata u Word-u, izvršićemo skeniranje i prebacivanje u Word, bez obzira da li se radi o slici ili nekom drugom formatu. Skeniranje i obrada teksta je sistem automatskog prepoznavanja teksta sa slike, tehnologija koju posedujemo u našem All In One Copy Centru u Beogradu. Odlično radi sa svim jezicima, a lako vrši i skeniranje ćirilice, baš kao i latinice. Kvalitet prepoznavanja direktno je vezan s kvalitetom originalnog dokumenta. Skeniranje u Word odvija se na sledeći način: nakon što nam donesete Vaš štampani materijal ili sliku, mi ga ponovo skeniramo i grafički doradimo. Nakon toga ubacujemo takav dokument u softver koji prepoznaje tekst i konvertuje Vaš štampani materijal u Word fajl, koji Vi kasnije morate pregledati zbog eventualnih grešaka u prepoznavanju, jer mi kao štamparija ne vršimo usluge lekture i korekture. Pogledajte naš cenovnik, a za detaljnije informacije nas kontaktirajte telefonom ili putem elektronske pošte. Kvalitet, visoka efikasnost i brzina, adekvatna usluga i saveti i pristupačne cene – sve se to nalazi u našoj digitalnoj laboratoriji vrhunske opremljenosti. Posetite nas i uverite se i sami u to.

  • Skeniranje u word

    Skeniranje u Word takozvana konverzija OCR se radi na Xerox mašinama u rezoluciji od 2400 dpi kako bi se dobio najbolji moguči rezultat skeniranih podataka za lakše očitavanje kako stranog jezika tako i čirlice i latinice.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90