x
X

Skeniranje velikih formata

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Metoda iz rolne ili papira
  • Visok kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Skeniranje velikih formata

Skeniranje velikih formata u Beogradu u našem All In One Copy Centru s vrši iz rolne ili papira. Papir prolazi celom dužinom kroz mašinu, koja daje digitalni fajl i sam njegov prikaz. Skeniranje velikih formata se obično koristi za projekte, arhitektonske crteže, matrice i postere. Skeniranje dokumentacije se u našem centru radi na automatizovanim mašinama, koje Vašu dokumentaciju, skeniraju tako da samim postupkom zadržavaju postojeći kvalitet, uz konzistentnost svih podataka. Naša preporuka je da materijal mora biti raskoričen da bi se izvršila ovakva vrsta usluge, poput skeniranja A0 formata ili skeniranja A2 formata. Ako je sam materijal ukoričen možemo ga i mi raskoričiti i povezati opet, tako da se ne primećuje razlika, što je posebno važno ako je u pitanju dokumentacija koja se nalazi u registratorima sa žigom ili jemstvenikom. U svakom slučaju, Vaša dokumentacija neće biti oštećena i možete računati na to da će biti vraćena u registrator ili bilo koju drugu poveznicu onako kako ste nam je dostavili, što se odnosi i na skeniranje arhitektonskih crteža i skeniranje autocad dokumentacije. Veliki formati su osetljivi na kvalitet, pogotovu kad se radi o kompleksnim arhitektonskim crtežima, tako da na to obraćamo posebnu pažnju. Zbog toga što to razumemo, a i mnogih drugih razloga, budite slobodni da se obratite nama ukoliko Vas interesuje skeniranje i obrada Vaše dokumentacije u velikim formatima i sigurno nećete pogrešiti. Pogledajte cenovnik, a za detaljnije informacije nas kontaktirajte telefonom ili putem kontakt formulara koji se nalazi na našem sajtu. Kvalitet, visoka efikasnost i brzina, adekvatna usluga i saveti, pristupačne cene – sve se to nalazi u našem Copy Centru u Beogradu.

  • Skeniranje iz rolne

    Skeniranje iz rolne radimo do 600 dpi rezolucije. Da bi se izvršilo skeniranje iz rolne crteži moraju biti kompletno izvadjeni iz registratora čak i ako su uvezani.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90