x
X

Spiralno plastično koričenje

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Plastično koričenje
  • Više boja

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Spiralno plastično koričenje

Plastično spiralno koričenje radimo automatskom mašinom koja svaki put pravi ravnomerne rupe za provlačenje plastične spirale. Plastične spirale se obično koriste za skripte, pripručnike, mada je koričenje seminarskih radova i fotokopiranih udžbenika najzastupljenije. Kod spiralnog koričenja cene se ne razlikuju drastično u odnosu na broj strana. Važno je napomenuti da smo u mogućnosti da koričimo A3 format bez ikakvog dodatnog napora, zahvaljujući automatizmu naše vrhunske opreme najnovije tehnologije. Štampanje i koričenje najčešće su dve usluge koje se vrše istovremeno, tako da u ponudi imamo veličine spirala za koričenje materijala od 5 do 500 listova. Najčešće su crne ili bele boje. Naprednju stranu fotokopiranog Word materijala se najčešće stavlja providna PVC folija, ali možemo da ponudimo različite boje - crnu, plavu, žutu, zelenu i crvenu foliju. Na zadnju stranu uglavnom postavljamo karton u istoj ili sličnoj boji. Kad je u pitanju spiralno koričenje, Beograd ima veliku ponudu fotokopirnica koje to rade, ali ćete retko gde naići na toliko brzu i kvalitetnu uslugu kao u našem All In One Copy Centru. Neka naša štamparija za koričenje plastičnom spiralom učini ono što i one za Vas – pomognu Vam da dobro i jednostavno organizujete svoje štampane materijale, brižljivo odabranim detaljima koji svedoče u korist vašeg ulaganja u kvalitet i trajnije vrednosti. Kad je reč o spiralnom koričenju, cenovnik je postavljen na naš sajt, i sve u njemu je pregledno i jasno. Ukoliko su u pitanju značajnije količine, cena može biti osetno manja. Kako raspolažemo najsavremenijim digitalnim mašinama, postojanim bojama, velikim rasponom dimenzija kao i velikim izborom oblika, nećete pogrešiti ukoliko nam poklonite svoje poverenje. Potrudićemo se da Vaše ideje pretvorimo u stvarnost; kvalitetno, povoljno i u najbržem mogućem roku. Za sve dodatne informacije ili nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate.

  • Plastična spirala

    Plastična spirala omogučava koričenje do 450 listova i obično se koristi za skripte i potrošne dokumente.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90