x
X

Spiralno žičano koričenje

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Luksuzno koričenje
  • Brzo i pouzdano

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Spiralno žičano koričenje

Žičano spiralno koričenje radimo automatskom mašinom koja svaki put pravi ravnomerne rupe za provlačenje spirale. Žičane spirale se obično koriste za pripručnike, tutorijale i druge vrste ekskluzivnijeg koričenja. Kod spiralnog koričenja cene se ne razlikuju drastično u odnosu na broj strana. Važno je napomenuti da smo u mogućnosti da koričimo A3 format bez ikakvog dodatnog napora, zahvaljujući automatizmu i svestranosti naše vrhunske opreme poslednje generacije. Štampanje i koričenje najčešće su dve usluge koje se vrše istovremeno, tako da u ponudi imamo veličine žičanih spirala od 5 do 120 listova. Najčešće su crne ili bele boje. Na prednju stranu fotokopiranog Word štampanog teksta se najčešće stavlja providna PVC folija, ali možemo da ponudimo različite boje folija - crnu, plavu, žutu, zelenu i crvenu. Na zadnju stranu stavljamo karton u istoj ili sličnoj boji. Kad je u pitanju spiralno koričenje, Beograd ima veliku ponudu fotokopirnica koje to rade, ali ćete retko gde naići na toliko brzu i kvalitetnu uslugu kao u našem All In One Copy Centru. Neka naša štamparija za koričenje žičanom spiralom učini ono što i one za Vas – pomognu Vam da dobro i jednostavno organizujete svoje štampane materijale, brižljivo odabranim detaljima koji svedoče u korist vašeg ulaganja u kvalitet i trajnije vrednosti. Kad je reč o spiralnom koričenju, cenovnik je postavljen na naš sajt, i sve u njemu je pregledno i jasno. Ukoliko su u pitanju značajnije količine, cena može biti osetno manja. Kako raspolažemo najsavremenijim digitalnim mašinama, velikim rasponom dimenzija kao i velikim izborom oblika, nećete pogrešiti ukoliko odlučite da se prepustite našem stručnom timu. Potrudićemo se da Vaše ideje pretočimo u realnost; kvalitetno, povoljno i u najkraćem mogućem roku. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, sugestije ili pitanja, budite slobodni da nam se obratite.

  • Žičana spirala

    Spirala napravljena od plastificirane žice daje vašim katalozima i dokumentaciji prefinjen izgled a opet povoljnu cenu.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90