x
X

Srebrne nalepnice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Srebrna folija
  • Izuzetan kvalitet
  • Vodootporne

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Srebrne nalepnice

Srebrne nalepnice su stikeri koje štampamo na srebrnoj foliji. I one su, kao i sve naše nalepnice, vodootporne i izuzetno kvalitetne. Srebrne nalepnice dizajniramo s posebnom pažnjom u našem All In One Copy Centru u Beogradu, tim pre što je dokazano da se, u moru sličnih proizvoda, gde sve nalepnice pomalo liče jedne na druge, kupci lakše odlučuju za proizvod koji ima specifičan i upečaljiv dizajn nalepnice, a koji, pritom, uliva sigurnost u kvalitet samog proizvoda. U štampariji ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, slike, motive, stilove natpisa, kao i font centralnog teksta, ukoliko ga ima. Uz dobar dizajn srebrne nalepnice koji Vam je potreban i pre svega, autentičan i atraktivan, a koji upravo Vi možete kreirati uz pomoć naših profesionalnih dizajnera, sigurno nećete ostati neprimećeni. Originalno dizajnirana nalepnica, s pravim odabirom boja, motiva, detalja i fonta slova, pružiće snažnu i ličnu poruku s kojim Vaš klijent može lakše da se identifikuje. Kako raspolažemo najsavremenijim digitalnim mašinama, postojanim bojama, velikim rasponom dimenzija kao i velikim izborom oblika, nećete pogrešiti ukoliko nam poklonite svoje poverenje. Karakteristike srebrnih stikera mogu da unaprede reklame i povećaju njihov efekat, jer su one zapravo nalepnice koje kao karakteristiku imaju izuzetnu vidljivost, tj uočljivost. Njihov dizajn možete kreirati samostalno, ili uz našu pomoć. Samostalno dizajnirani proizvodi uz stručnu asistenciju naših saradnika pružiće snažniju ličnu poruku s kojom Vaš klijent može lakše da se identifikuje. Štampanje nalepnica vrši se u rolnama ili tabacima, širine 500mm i dužine 700mm. Štampaju se na PVC foliji (za unutrašnju i spoljnu upotrebu). Ta vodootporna folija može da bude bela mat ili sjajna, providna mat ili sjajna, peskirna, zlatna, srebrna, muflon, reflektujuća ili takozvana one way vision. Kad je reč o sečenju, nudimo ravno, konturno i minijaturno sečenje, ili ne moramo da sečemo nalepnice uopšte. Srebrne nalepnice štampamo u boji, kao i u crno-beloj tehnici. Mašine koje koristimo predstavljaju najnoviju tehnologiju japanskog proizvođača Roland. Poseduju srazmerno visok radni kapacitet, i zahvaljujući njima, naše fotokopirnice su sposobne da poštuju rokove izrade od, najčešće, jednog dana.

  • Srebrna folija

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90