x
X

Arhitektonski crno beli crteži

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • *mm
 • *mm
 • Dorada

* u cenu je uračunat PDV
 • 80gr.papir
 • Rolna maksimalne širine 1370 mm
 • Po želji sečemo, savijamo i uvezujemo u registratore

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Arhitektonski crno beli crteži

Crno bela linijska Autocad štampa arhitektonskih crteža je standardna usluga u našoj štampariji. Naša štamparija za Autocad crteže koristi vrhunsku tehnologiju i opremu. Naime, shvatajući koliko je važno stručnjacima koji rade u Autocad programu da imaju dobro odštampana dela svoje profesionalne preciznosti i kreativnosti, koristimo rolne maksimalne širine od 1370m, a štampanje autocad crteža vršimo na 80-gramskom papiru, u dimenzijama 500mm x 700mm. Digitalnu štampu velikih formata u Beogradu u našem All In One Copy Centru, izrađujemo po konkurentnim cenama. Sve Autocad crteže štampamo, ukoliko postoji potreba za tim, i definisanim linijama iz fajla korisnika ekstenzije .cfg. Nakon štampanja crteža, po potrebi možemo da ih sečemo i savijamo na A4 format i uvezujemo ih u registratore, ukoliko klijent to zahteva. Naša vrhunska oprema brendova poput Xerox, Roland, Ricoh i Hewlett Packard kojom raspolažemo u našoj laboratoriji omogućava realizaciju svih projekata u izuzetno visokom kvalitetu, što je garancija da će Vaši digitalno štampani crteži ostvariti svoju prvobitnu namenu. Svakako da je ono čime se zasigurno izdvajamo kvalitet, brz rok isporuke i veoma povoljne cene. Ona prevashodno zavisi od dimenzija, ali i kvaliteta papira, količine, itd. Ukoliko Vaše poverenje i ideju, prepustite nama i našoj realizaciji, zasigurno ćete biti prepoznatljivi i reprezentativni kako među Vašim komitentima tako i među Vašim konkurentima. U našim objektima, štampanje crteža velikih formata nije mukotrpan, spor i skup proces, jer ćete sve to obaviti u vrhunskom kvalitetu, po vrlo povoljnim uslovima. Kvalitet štampe koju radimo je u visokoj rezoluciji, što je garancija kvaliteta i dugotrajnosti Vašeg proizvoda.

 • Papir iz rolne 80 grama

  Standardan papir za crno belu digitalnu štampu iz rolne. Papir je bez premaza visoke beline, pogodan za arhitektonske crteže, digitalno savijanje i sečenje.

 • Papir iz rolne 90 grama

  Beli papir iz rolne težine 90 grama sa premazon za kolor štampu. Pogodan za digitalno savijanje i sečenje na format.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90