x
X

Back board

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Velika izlagačka površina
  • Reflektori,magnetna traka i kofer
  • Visok kvalitet štampe

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Back board

Backdrop je pokretna reklama iz 3, 4 ili 5 segmenata, u zavisnosti od potrebnih dimenzija. Visine je 230cm a širine od 340cm do 490cm. Dolazi u kompletu sa reflektorima i magnetnom trakom i koferom za nošenje i pakovanje. Za razliku od klasičnih banera, backboard banere odlikuje velika izlagačka površina. Izrada backborda u Beogradu u našoj štampariji je vrlo kvalitetna i efikasna. Ukoliko uporedite ponudu ostalih digitalnih štamparija sa ponudom All In One Copy Centra, svi će preovlađujući faktori biti na našoj strani- brzina izrade, kvalitet usluge i naravno, cena. Da bismo bili i ostali ovako konkurentni, godinama ulažemo u sve potrebne resurse – od tehničkih do ljudskih, pa je i rezultat adekvatan našem trudu i naporima. Naša ponuda sadrži i kofer u koji lako možete da spakujete celu konstrukciju, magnetnu traku i reflektore, a koja može da posluži za montažu više različitih banera. Kod banera tipa backbord cena je definisana u zavisnosti od dimenzija materijala i držača, kao i kvaliteta štampe. Za pojačan utisak, pogotovu noću, uz celu konstrukciju dolaze reflektori, koji pojačavaju scenski efekat izloženog banera i daju mu posebnu čar i pojačanu uočljivost. Kod banera tipa backbord štampa je nešto čemu poklanjamo mnogo pažnje. Kvalitetna štampa na baner platnu je ono što će sačuvati originalni kvalitet i sjaj Vašeg proizvoda. Kod štampanja backboard-a, ono što je potrebno da nam Vi donesete je ideja koja adekvatno reflektuje Vaše poslovne potrebe, dok ćemo mi učiniti sve ostalo. U All In One Copy Centru možete odštampati banere za sve Vaše potrebe. Štampanje backboarda-a je jedinstven način da promovisanje svojih usluga i proizvoda podignete na izuzetno visok nivo i steknete poštovanje svojih klijenata. Poznati i kao pop up baneri, oni mogu da imaju i ravan i zaobljen promo držač, kako više odgovara Vašim potrebama.

  • Polipropilen

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90