x
X

Kvadratni bedževi

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Kvadratni bedževi

Bedževi su ponovo u modi i nisu više samo ukras na odeći, već su ili reklamni proizvod ili lep materijal koji podržava neki događaj ili određenu emociju na nekom događaju, kao što su svadbe, krštenja i slični događaji. Bedževi su ujedno odličan proizvod da se izrazi stav. Kvadratni bedževi mogu biti sa slikom ili mogu biti obogaćeni samo odgovarajućim tekstom. Kvadratni bedževi su kao svi zaštićeni tankom prozirnom folijom koja predstavlja svojevrsnu zaštitu od oštećenja, dok ujedno daje bedžu visoki sjaj.

  • Bedž

    Metalna poleđina, opcija kopča ili magnet, napred pun kolor sa plastifikacijom

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90