x
X

Bedževi sa kopčom

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • U tri dimenzije
  • Pun kolor
  • Sa kopčom ili magnetom

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Bedževi sa kopčom

Bedževe u našoj štampariji izrađujemo po želji klijenata ili samostalno, koristeći znanje i kreativnost naših profesionalnih dizajnera. Specijalizovane bedževe na zahtev kupca, izrađujemo u tri postojeće dimenzije:prečnika 26,36mm i 55mm. Izrada bedževa prvenstveno je namenjena u promotivne svrhe, međutim, proizvodnja bedževa popularna je i kad je reč o ostalim događajima kao što su svadbe, promocije, razni događaji i akcije. Najpopularniji u poslednje vreme su bedževi za venčanja, za momačke i devojačke večeri i slično, međutim, ni malo ne zaostaju bedževi za poslovne korisnike i standardni - s nazivima kompanija. Izrađuju se u Beogradu u našem poslovnom prostoru. Štampanje bedževa vrši se na najboljim materijalima, najsavremenijom opremom za štampu. Naša štamparija nudi najraznovrsniju ponudu u Beogradu, ali i šire. Svaki bedž koji se izrađuje u našoj štampariji rađen je s posebnom pažnjom. Ukoliko nemate jasnu ideju kakve bedževe za specijalne namene želite da kreirate, tu je tim naših inspirativnih dizajnera koji će Vam pomoći da svoju ideju o originalnom bedžu realizujete uz njihove sugestije. Ukoliko imate poverenja da se prepustite iskustvu, mašti i kreativnosti naših dizajnera, nećete pogrešiti. Dobićete veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, stil natpisa, kao i font. Neke od njihovih ideja za originalne bedževe specijalnih namena će Vas verovatno oduševiti. Štampanje bedževa za specijalne prilike je originalna ideja kojom možete upriličiti neki skup, događaj ili venčanje. Štamparija će se potruditi da Vaše bedževe izradi kvalitetno, povoljno i u najbržem mogućem roku. Ukoliko želite nešto originalno za događaj koji je Vama lično značajan i koji treba da sadrži originalne, ali prepoznatljive detalje, kao što su specijalno dizajnirani bedževi, na pravom ste mestu. Cena bedževa, naravno, zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine, kao i materijala. Svi bedževi se plastificiraju najkvalitetnijom folijom.

  • Bedž

    Metalna poleđina, opcija kopča ili magnet, napred pun kolor sa plastifikacijom

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90