x
X

Papirni Bilbord

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Veliki izbor motiva
  • Brza i kvalitetna izrada
  • Izuzetno visok kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Papirni bilbord

Bilbordi su najzastupljeniji oblik outdoor reklamiranja. Najčešće se štampaju na blueback papiru i dimenzije su im uglavnom 400cm x300cm. U okviru naše kompanije Vas čeka sjajan tim dobro obučenih i stručnih dizajnera koji će Vam svojim iskustvom i profesionalnošću pomoći prilikom realizacije Vaših osnovnih ideja i obezbediti brzu i kvalitetnu izradu. Naš mašinski park, Xerox, Roland, Ricoh i Hewlett Packard omogućava realizaciju štampanja bilborda u izuzetno visokom kvalitetu, što je garancija da će izrada bilborda ostvariti svoju marketinšku namenu. Organizacija poslovanja All In One Copy Centra je takva da podrazumeva visoku efikasnost. Raspolažemo najsavremenijim digitalnim mašinama, postojanim bojama, velikim iskustvom, kao i velikim izborom već urađenih dizajnerskih predloga i motiva, tako da nećete pogrešiti ukoliko nam poklonite svoje poverenje. Štampanje se vrši na najboljim materijalima, najsavremenijim metodama za štampu. Kod svih bilborda štampa je nešto čemu poklanjamo najveću pažnju, jer je upravo njen kvalitet, tj. postojanost ono što govori u prilog i Vašem kvalitetu. Štampa bilborda podrazumeva postojanost boja, jer se oni nalaze spolja i izloženi su svim atmosferskim uticajima. Kod štampe na bilbordima cena zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine, kao i materijala. Kvalitet je vrhunski, kao što je već napomenuto, a poruka da vodite računa o kvalitetu Vašem klijentu govori koliko ulažete u sebe i svoj marketing, poštujući time svoje korisnike. Kvalitet same izrade je praćen visokom rezolucijom, a ona najviše zavisi od kvaliteta grafičkog rešenja, odnosno od same pripreme fajlova za štampu. Svesni smo koliko je važno da istaknete svoj brend ili određenu uslugu putem bilborda, tako da kod nas možete pronaći rešenje za sve Vaše zahteve i potrebe. Pogledajte cenovnik, a za detaljnije informacije nas kontaktirajte telefonom ili putem elektronske pošte. Neka naša štamparija za bilborde učini ono što i oni za Vaš imidž – pomognu Vam da izgradite profesionalni, lako prepoznatljivi vizuelni identitet svoje kompanije, čije će ime biti sinonim za kvalitet.

  • Blue back papir

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90