x
X

Štampa na vašim dresovima

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Dresovi sa stampom

Ne postoji bolji način da obadujete svoju jaču polovinu ili prijatelja koji trenira ili rekreativno igra fudbal, ili je jednostavno veliki fan fudbala nego da mu poručite dresove s imenom i brojem. Veliki broj devojaka odlučuje se upravo za ovu varijantu štampanja dresova s brojem i prezimenom, a neretko tu su i vrlo inovativne poruke. Štampa na dresovima u Beogradu u našoj štampariji vrši se na svim vrstama dresova, opcijom sublimacije ili flexcut-a. Ova tehnika štampanja na dresovima garantuje neuništivost boja, kao i njihovu izuzetnu otpornost na visoke temperature, što je takođe od izuzetnog značaja. Ovako dresove s printom možete da perete zajedno s ostalom garderobom u mašini za veš, bez bojazni da će se boja preliti na ostatak veša. Kompanije koje vode svoje radnike na radničke sportske igre, ili, danas popularne tim bildinge takođe često poručuju aplikacije na dresovima, sa logotipom kompanije, imenima igrača, njihovim brojevima u timu, i ponekad nazivom samo tima. To im u očima protivnika daje dozu ozbiljnosti pa tako deluje da su uvežbani i spremni za protivnika. Prodaja dresova online je takođe moguća na našoj internet stranici. Pogledajte šta Vam sve nudimo, i odaberite dres koji Vam najviše odgovara. Vršimo štampu na dresovima koje nam donesete, ali i na našim. Ukoliko želite svoju štampu na našim materijalima, slobodno nam pošaljite svoj predlog, gde se na našem sajtu možete uveriti kako će da izgleda i pre nego što se na njemu izvrši štampa. Cena dresova sa štampom takođe je istaknuta pored opisa samog proizvoda, a varira u zavisnosti od toga da li želite uslugu jednostrane ili obostrane štampe, od količine, vrste dresa, ali i od toga da li ste sami dizajnirali svoj predlog, učitavajući ga na našoj stranici ili ste se, pak, odlučili da se obratite našim dizajnerima za pomoć. U svakom slučaju, za šta god da se odlučite, nećete pogrešiti, jer je naše ime sinonim za kvalitet.

  • Način izrade

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90