x
X

Državne zastave

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Državne zastave

Zastave su oduvek bile rado viđen detalj na svakom događaju, naročito ukoliko je u pitanju događaj internacionalnog karaktera na kome treba predstaviti ono najbolje što jedna zemlja prezentuje ili može da ponudi. Neretko, zastave su i obavezan detalj u određenim situacijama zbog kojih je neophodno imati zastavu koja će biti reprezentativna i kvalitetna. Naša proizvodnja državnih zastava u ponudi ima zastave svih zemalja sveta, koje su u skladu sa zvaničnom službenom upotrebom, ali i po važećim zakonskim propisima koji su nedvosmisleno vezani za grbove, simbole, ali i za sve važeće propise za isticanje i proporcijama zastava. Državne zastave radimo u različitim dimenzijama, a u skladu sa merama i namenama koje su predviđene za auto isticanje, zatim svečane kabinetske zastave, zastave za koplja, ali i stone zastave. Državne zastave mogu biti isporučene iu jako kratkom vremenskom periodu.

  • Polyester 110g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90