x
X

Flajeri sa kovertiranjem

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Štampa flajera

Ukoliko želite na izuzetno brz i efikasan način da sirite informacije o Vašem poslovanju ili nekom događaju koji organizujete štampani flajeri su pravi izbor za Vas. Uz pomoć flajera uz minimalan trud i ulaganje uspećete da privučete veliki broj potencijalnih klijenata. Samo je potrebno da nađete mesto u gradu sa velikom koncentracijom ljudi, poput tržnih centara ili centra grada i podelite ih, čime ćete deliti i informacije o Vašem biznisu, uslugama koje nudite ili nekom događaju na koji želite da privučete što veći broj ljudi. Štampa flajera se radi u tri osnovna formata A6, A5 i A4, u zavisnosti od Vaših želja i potreba, a štampaju se na različitim vrstama papira u zavisnosti od vaših potreba. Ukoliko imate predstavu o tome kako bi oni trebalo da izgledaju, sada imate mogućnost da sami dizajnirate izgled Vašeg flajera potpuno besplatno na našem sajtu uz pomoć mnogobrojnih šablona iz naše ponude. Ako to ne zadovoljava Vaše potrebe, naši dizajneri su uvek tu da priskoče u pomoć njihovim stručnim savetima baziranim na višegodišnjem iskustvu.

  • Papir 135g

  • Papir 170g

  • Papir 300g

  • Koverte

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90