x
X

Flajeri za vrata

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Digitalna štampa
  • Za sve usluge
  • Po želji klijenta

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Flajeri za vrata

Flajeri za vrata, popularni hengeri, kače se na kvake vrata u domaćinstvima i u našoj ponudi su odavno. Prilagođeni su kačenju na kvaku i vrlo su kreativan način da Vaša poruka sigurno dospe u ruke potencijalnih potrošača. Kad je reč o hengerima, flajerima koji u sredini imaju rupu, obično se rade u dimenziji 100mm x 210mm. Njih obično ne prati ni uobičajena plastifikacija nakon digitalne štampe, jer sunajčešće namenjeni masovnom reklamiranju, a plastifikacija značajno utiče na cenu. U našoj štampariji u Beogradu imamo stručan tim profesionalnih i kreativnih dizajnera koji su već stvorili dizajnirane flajere za razne usluge i proizvodne procese, ali su spremni i da urade pripremu za štampu po želji klijenta. Mi razumemo koliko je važna brižljiva priprema za štampu čestitiki, kao i svakog drugog proizvoda u našem asortimanu. Pravljenje letaka, tj. flajera samostalno je originalan način da svojoj reklamnoj poruci dodate lični pečat. U štampariji ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, sliku, motiv, stil natpisa, kao i font. Program za pravljenje flajera se nalazi na našem sajtu i veoma je jednostavan za snalaženje. Samostalno dizajnirani flajeri pružiće snažniju ličnu poruku s kojim Vaš klijent može lakše da se identifikuje. Ako i dalje niste sigurni kako napraviti flajer, na raspolaganju su Vam naši dizajneri koji Vam svojim sugestijama, kreativnoću i iskustvom mogu biti od velike pomoći, ali na nenametljiv način. Ukoliko su u pitanju značajne količine, cena flajera za vrata može da se spusti i na 1 dinar po flajeru.

  • Papir 250g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90