x
X

Foto-tapet

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Digitalna štampa
  • Najmodernije ekološke boje
  • Vrhunski kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Foto tapet

Digitalno štampanje fototapeta u Beogradu vršimo najmodernijom ekološki svesnom tehnologijom bez mirisa, a postojanih boja. Ekološki su podobne kao fototapete za decu i često se nalaze upravo u dečjim sobama, jer možemo da vršimo usluge otiskivanja Vaših fotografija na njima. Nezapaljive su i potpuno razgradive. Veoma su popularne poslednjih godina, kako u ugostiteljskim objektima poput restorana, i hotela, tako i za uređenje ličnog enterijera. Najčešće ih, osim u dečjim sobama i obdaništima, gde podrazumevaju motive s likovima omiljenih junaka iz crtanih filmova, video igrica ili, pak animiranih filmova, srećemo i u vidu foto tapeta za ormare i vrata. Foto tapete u Beogradu, ali i ostalim gradovima, montiramo lako i bezbedno, ukoliko želite dodatnu uslugu tog tipa, lepkom, bez ikakvog oštećenja zida, a pritom je njihova postojanost, i pored toga, izuzetna. Foto tapet po meri izrađujemo u rekordnom roku, samo je potrebno da nam dostavite tačne dimenzije, i uradićemo foto tapete po želji u našoj digitalnoj laboratoriji. Štampa na tapetama može da bude i slika i mural ili neka fotografija po izboru, a možete izabrati neku od već ponuđenih fotografija u širokoj ponudi koju imamo, i tako stvorite originalne foto tapete za zid. Mašine koje koristimo predstavljaju najnoviju tehnologiju japanskog proizvođača Roland. Poseduju izuzetno visok radni kapacitet, i zahvaljujući njima, u mogućnosti smo da poštujemo veoma kratke rokove završetka poverenih nam zadataka. Kad su u pitanju foto tapeti cena je ono što nas izdvaja iz mnogobrojne konkurencije, a želimo da se i sami uverite u to, pozivom, dolaskom, ili posetom našeg sajta koji je vrlo pregledan. Kod foto tapeta prodaja se vrši vrlo lako zato što klijenti dolaze s već prethodno definisanom idejom ili slikom, pa je to u stvari štampa foto tapeta za poznatog kupca. Kvalitet štampe koju radimo je praćen visokom rezolucijom, a ona najviše zavisi od kvaliteta grafičkog rešenja, odnosno od same pripreme fajlova za štampu. Mi ćemo dizajnerski formulisati ideju u grafički i marketinški opravdan predložak, koji ćemo, nakon Vaše verifikacije, realizovati u štampani proizvod, najvišeg kvaliteta, u adekvatno brzom roku. Neka naša štamparija za foto tapete učini ono što i one za Vas – pomognu da izgradite jak vizuelni identitet, bilo lični, bilo Vaše kompanije, čineći to tako da uvek budete prepoznatljivi i jedinstveni.

  • Foto-tapet

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90