x
X

Knjige mek povez

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Knjige sa mekim povezom

U našoj štampariji ponosni smo na to što imamo mogućnosti da Vam u Beogradu ponudimo najpovoljniju štampu knjiga mekog poveza. Štampamo ih obično na 80-gramskom ili 100-gramskom papiru, ipovezujemo mekim povezom, a korice se štampaju na 300-gramskom papiru i plastificiraju. Unutrašnje strane su najčešće su u crno beloj varijanti a mogu biti i u koloru. Cene štampanja knjige u mekom povezu značajno su povoljnije ukoliko imate originalnu ideju koju ste realizovali u sopstvenoj pripremi za štampu, ili imate jasnu predstavu kakav izgled korica želite da postignete. Međutim, ukoliko za to postoji potreba naručioca, u mogućnosti smo da organizujemo izdavanje cip ili isbn broja, kao i preloma teksta i pripreme za štampu.Kada štampanje knjige mora imati poseban i zahtevan dizajn, a verujete da Vam mi možemo pomoći u tome, prepustite svoju viziju našem timu dizajnera koji Vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku. Uz dobar dizajn koji će privući pažnju drugih, a koji upravo Vi možete kreirati na našem sajtu, sigurno nećete ostati neprimećeni. U štampariji ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, sliku, motiv, stil natpisa, kao i font. Program za pravljenje dizajna knjiga se nalazi na našem sajtu i veoma je jednostavan za snalaženje. Mi razumemo koliko je važna brižljiva priprema za štampu knjiga, baš kao i svakog drugog proizvoda u našem asortimanu. Štampanje knjiga vršimo u formatima A3 i A4, a koričenje knjiga moguće je kao plastično, žičano, meko, tvrdo, ali i heftanje. Kod štampanja knjiga cena se razlikuje u odnosu na veliki izbor mogućnosti štampe i koričenja, ali i kvaliteta samog papira.

  • Meko koričenje

    Meko koričenje radimo sa papirom od 300 grama koji prvo plastificiramo i umetnutnim knjižnim blokom lepimo pod temperaturom kojom fiksiramo i obrezujemo kako bi dobili savršen knjižni blok.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90