x
X

Knjige tvrd povez

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Knjige tvrd povez

Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i visokoj stručnosti odabranih kadrova u našoj kompaniji, možemo s ponosom da kažemo da smo u mogućnosti da izvršimo realizaciju mnogih projekata u izuzetno visokom kvalitetu, što je garancija da će i Vaše knjige tvrdog povezaostvariti svoju prvenstvenu namenu. Reč „projekat“ odnosi se pre svega na celokupan proces koji prethodi finalnom štampanju i koričenju, jer je poznato koliko je značajno uraditi kvalitetnu pripremu za štampu knjige, tj. pravilan i kvalitetan prelom.U odnosu na način štampanja same knjige, i u zavisnosti od broja strana, kao i veličine tabaka iz koga se knjiga štampa i samog poveza, radi se prelom knjige. Nakon konsultacija s našim timom, prelom možete čak uraditi i sami, ali možemo da ga uradimo i mi u našoj grafičkoj laboratoriji. Kada štampanje knjige mora imati poseban i zahtevan dizajn, a verujete da Vam mi možemo pomoći u tome, prepustite svoju viziju našem timu dizajnera koji Vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku. Uz dobar dizajn koji će privući pažnju drugih, a koji upravo Vi možete kreirati na našem sajtu, sigurno nećete ostati neprimećeni. U našoj štampariji u Beogradu ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, sliku, motiv, stil natpisa, kao i font. Program za pravljenje dizajna knjiga se nalazi na našem sajtu i veoma je jednostavan za snalaženje. Knjige štampamo obično na 80-gramskom ili 100-gramskom papiru, zatim ih povezujemo tvrdim povezom, a korice se štampaju na 170-gramskom papiru i kaširaju na lepenku, koja daje posebnu tvrdoću knjizi. Ukoliko je klijentu potreban luksuzan povez ili koričenje,možemo uraditi štampu na korici ili utiskivanje blindruka zlata ili srebra. Unutrašnje strane su najčešće u crno-beloj varijanti ali svakako da mogu biti i u koloru. Po potrebi naručioca u mogućnosti smo da organizujemo izdavanje cip ili isbn broja za knjige, kao i preloma teksta i pripreme za štampu.Štampanje knjiga vršimo u formatima A3 i A4. Neka naša štamparija za knjige učini ono što i one za Vas – pomognu da izgradite jak vizuelni identitet i uvek budete prepoznatljivi i originalni.

 • Sive metalik lux korice

  Sive metalik korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 • Zlatne metalik lux korice

  Zlatne metalik korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 • Crne lux korice

  Crne lux korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 • Zelene sa teksturom lux korice

  Zelene korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 • Bordo sa teksturom lux korice

  Bordo korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 • Plave sa teksturom lux korice

  Plave korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 • Crvene sa teksturom lux korice

  Crvene korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90