x
X

Koverte u jednoj boji

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Personalizacija

* u cenu je uračunat PDV
  • American,C5,B5
  • U svim bojama
  • Sedef,reljefne i linijske strukture

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Koverte u jednoj boji

Koverte izrađene u našoj štampariji u Beogradu pokrivaju najšire namene – one mogu biti lep gest namenjen Vašim klijentima, poput novogodišnjih čestitki koje pakujemo u njih, ali i posebna vrsta pažnje kojom želite da uveličate posebne događaje svojih prijatelja i porodice – kako bi im ostala uspomena na Vas i Vašu pažnju (štampanje koverti u koje stavljate rođendanske čestitke, čestitke za svadbu...) Štampamo u različitim veličinama i od različitih materijala. Kvalitetna koverta, lepo oslikana, ostaviće prvi lep utisak i ukazati na Vašu poslovnost Vašem klijentu ili poslovnom partneru po uručenju pošte. Najtraženije u našoj ponudi su bele American koverte sa ili bez prozora. Dimenzije koverti sa i bez prozora su sledeće: American (ameriken): 110 x 230mm, C5: 160x230mm i B5: 175 x 250mm. Na jednobojnim kovertama se najčešće štampaju osnovni podaci preduzeća - logo s kontakt podacima, ali možemo oštampati i željene ilustracije preko cele površine koverata, i tako ih personalizovati. Kod izrade specijalizovanih koverti za pozivnice, na primer, izbor boja je neograničen (krem, bele, srebrne, zlatne, crvene, teget, itd), ali ni izbor tekstura ne zaostaje: sedef, reljefne i linijske teksture. Naš tim je tu da Vašu prvobitnu ideju dotera ili je jednostavno sprovede u delo, ukoliko tačno znate šta želite. Tako Vam profesionalni tim dizajnera može pomoći i oko same ideje, ukoliko niste u potpunosti sigurni koji je krajnji efekat koji želite da postignete. Mi razumemo koliko je važna brižljiva priprema za štampu koverti, jer ih pored njihove originalnosti i atraktivnosti, odlikuje i izuzetna primenjivost u poslovnim i porodičnim prilikama. Zahvaljujući visokoj tehnologiji najkvalitetnije digitalne štampe Vaše personalizovane koverte zadržaće isti sjaj, čak i nakon dužeg vremenskog perioda. Ukoliko imate poverenja da se prepustite iskustvu, profesionalnosti i kreativnosti naših dizajnera, nećete pogrešiti. U štampariji, za koverte nudimo čak i veliki broj motiva i oblika – koverte s prozorom ili bez njega, među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, sliku, motiv, stil natpisa, kao i font. Za sve dodatne informacije ili nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate. Cena štampanja koverti, naravno, zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine, kao i samih materijala.

  • Koverte

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90