x
X

Magneti od folije

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Magneti od folije

Podloge za magnete se menjaju sa razvojem materijala i tehnologija pa su danas magneti od folije široko rasprostranjeni. Kada je reč o o upotrebi promotivnih proizvoda u grafičkoj industriji, magneti od folije su u potpunosti nezamenjivi, zbog svoje otpornosti na različite uticaje i fleksibilnost materijala. Magneti od folije mogu biti okrugli, četvrtasti ili bilo kog drugog oblika koji ste zamislili. Kada je reč o širini same magnetne folije, standardna širina magnetne folije je 610 mm i 1000 mm, dok su same folije u standardnoj verziji namagnetisane multipolarno sa jedne strane.

  • Magnetna folija

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90