x
X

Meda sa slikom

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Slika po želji
  • Bela ili crvena majica

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Meda sa slikom

Naša štamparija za plišane mede sa majicom u Beogradu Vam nudi mede dimenzija 31cm x 22cm. Oni dolaze u kompletu s crvenom majičicom na kojoj možemo odštampati bilo koju sliku u srcu. U pitanju je digitalna štampa na majici za plišanog medu. Digitalna štampa plišanih meda sa slikom na majici nudi Vam praktično neograničen izbor. Osim onih predloga koje smo mi u All In One Print Centru spremili za Vas, možete da se odlučite za personalizovane natspise na majicama s plišanim medom, u kom slučaju je potrebno da sami imate ili pripremu za štampu ili ideju zbog koje biste kontaktirali naše dizajnere. Cena plišanih meda sa slikom navedena je odmah pored ovog opisa, u našem programu za kalkulaciju cena i dizajn, a varijacije se odnose samo na količine koje poručujete, ali i na to da li koristite usluge originalnog dizajna urađenog samo za Vas ili ne. Plišani meda sa štampom na majici idealan je poklon za Dan zaljubljenih ili godišnjicu veze, ali ih često uzimaju i za decu, pa na centralno mesto postavljaju digitalnu štampu slike ili imena deteta. Ako imate fotografiju koja je u dobroj rezoluciji, samo je učitajte u već pomenutom programu i vidite kako će da izgleda na majici koja se oblači na medu. Ako Vam se ovo dopadne, možete odmah u istom programu da pređete na opciju poručivanja mede sa slikom online i pristupite plaćanju ovog proizvoda. Ukoliko, pak, ovaj predlog ne izgleda onako kako ste ga zamišjlali, možete da odaberete opciju kontaktiranja naših dizajnera koji će, po Vašim instrukcijama, uraditi originalnu siku ili natpis po Vašem izboru i tako ovaj poklon učiniti još ličnijim. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezano za sam dizajn ili detalje vezano za proces štampanja plišanih meda sa slikom, slobodno nam se obratite na neke od telefona objavljenih na našem sajtu, ili nam se obratite mejlom, putem kontakt formulara. Samo za Vas, na raspolaganju smo Vam svih sedam dana u nedelji.

  • Meda plišani

    Plišani meda dizajniran po modelu Ted-a, visine oko 35 cm sa belom ili crvenom majicom na kojoj štampamo tekst ili sliku po želji.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90