x
X

Mesh baner cerada

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Digitalna štampa
  • Lako se montira
  • Visok kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Mesh baner cerada

Mesh cerada je najčešće prisutna tamo gde je značajno da se vidi pozadina i gde su jaki vetrovi i druge atmosferske prilike koje često mogu negativno uticati na kvalitet digitalne štampe, što ovde nije slučaj. Štampa na mesh ceradi je zapravo rad na šupljem platnu koje najčešće viđamo na gradilištima, kako pokrivaju skele, i imaju funkciju ograda na nekim placevima, dok traje izgradnja. Štampanju rupičaste cerade prilazimo veoma ozbiljno, pogotovu što je sam materijal takav da je polupropusan – odnosno, ako se gleda od spolja – vidi se reklama, dok se s unutrašnje strane jasno vidi kroz nju. Jedan od najpraktičnijih aspekata upotrebe rupičaste cerade je upravo njeno lako montiranje- ona ima, po potrebi, rupice na obodima kroz koje se se provlače konopci, ali može da ima i čičak traku koja lako prijanja za površine na koje se stavlja i još lakše se demontira i zamenjuje drugom, kao što je slučaj na, na primer, fudbalskim stadionima gde je štampa na ceradi s rupicama veoma važan vid reklamiranja. Obučeno profesionalno osoblje našeg All In One Copy Centra će Vam rado dati sugestije, od inicijalnog dizajniranja do završnih detalja krajnje izrade, kako biste na kraju dobili mesh cerade tačno onakvima kakvim ste ih zamišljali. Prvo od čega polazimo u ovoj situaciji je priprema za štampu cerade. Naši kreativni dizajneri su već stvorili određene modele dizajna za cerade, ali su spremni i da urade pripremu za štampu po želji klijenta, dovoljno je samo da nam donesete logotip Vaše kompanije u vektorskom formatu, kako bi krajni rezultat bio identičan Vašem logotipu, i štampa rupičastog platna može da počne. Kad uporedite ponudu ostalih digitalnih štamparija s ponudom naše, videćete da je vrlo teško naći štampariju gde ćete tako povoljno, kvalitetno i u rekordnom roku doći do finalnih proizvoda koji izlaze iz naše laboratorije. Neka naša štamparija za mesh cerade učini ono što i one za Vas – pomognu da izgradite jak brend svoje kompanije ili proizvoda i uvek budete prepoznatljivi kao sinonim za kvalitet.

  • Mesh cerada rupičasta

  • Ringlice

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90