x
X

Bodi za bebe

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Bodići za bebe

Bodići za bebe su proizvod za koji nam je pre svega važna bezbednost deteta, te smo se zbog toga odlučili za štampu koja u sebi nema negativnih supstanci, a ujedno je postojana, nežna na dodir i više nego prijatna oku. Ponosni smo što se naše majice za bebe odlikuju kvalitetom štampe i brzinom kojoj klijentima izlazimo u susret. Bodići za bebe sz 100% pamučni zbog čega dolaze samo u beloj boji. Vrhunski pamuk dozvoljava čak i peglanje preko samog bodića, dok pranje na 90 stepeni nikako ne oštećuje štampu.

  • Bela

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90