x
X

Štampa na diskovima

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Digitalna ili sito štampa
  • Jarke boje
  • Izuzetan kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Štampa na diskovima

Štampa na diskovima (štampanje na CD-u ili štampanje na DVD-ju) se radi direktnom digitalnom štampom ili sito štampom, u zavisnosti od količine diskova na kojima se štampa. Od DVD nosača podataka izdvajamo DVD5 (4,7GB) i DVD9 (8,5GB). Koju god opciju štampe da odaberete, budite sigurni da ste odabrali kvalitet, i da će boje biti jarke i postojane. Za razliku od ranijih načina štampe, kada su se pravile samo štampane nalepnice koje su se potom lepile na diskove, ova vrsta štampe je neuporedivo kvalitetnija, jer ne postoji bojazan od toga da boje izblede ili da se nalepnica odlepi usled nekih vremenskih ili temperaturnih promena (vlaga, visoka temperatura, itd.) Cena ovakve usluge je nešto skuplja od prethodno pomenute, ali to što dobijate ovom štampom na diskovima je neprocenjivo. Pogledajte cenovnik štampanja na DVD-ju ili CD-u, koji se nalazi na našem sajtu, a za detaljnije informacije u vezi s Vašom porudžbinom kontaktirajte nas telefonom ili putem elektronske pošte. Kvalitet štampe na diskovima, visoka efikasnost i brzina, adekvatna usluga i saveti, ali i pristupačne cene – sve se to nalazi u našoj štampariji. Bez obzira što Vaša porudžbina može da podrazumeva velike količine diskova, All In One Copy Centar se pripremio za takvu potražnju i svakodnevno izlazi u susret potrebama sve većeg broja klijenata. Neka naša štamparija za diskove učini ono što i oni za Vaš imidž – pomognu Vam da izgradite profesionalni, lako prepoznatljivi vizuelni identitet, koji će biti sinonim za kvalitet.

  • Štampa na disku

    Direktna štampa na disku putem flatbed tehnologije, savršen otisak u 1440 dpi rezoluciji. Za količine preko 1000 komada štampu radimo offset tehnologijom koja daje isti kvalitet uz povečan sjaj.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90