x
X

Direkta štampa na drvetu

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • Dodatno

 • *mm
 • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Direktna štampa na drvetu

Direktna štampa drveta se, u našoj laboratoriji, vrši tehnologijom UVštampe, tako da digitalna štampa na drvetu ulazi direktno u materijal, čineći da teksture drveta ostaju jasno vidljive. Štampa na drvo, ili bilo koji drugi materijal, ovom metodom, je u stvari korištenje prefinjene digitalne tehnologije kojom se vrši štampa slika na drvetu, odnosno fotografija na drvetu, a štampa na šperploči je jednako efektna kao i ona na medijapanu, s tim što se razlikuje sam materijal po nivou sjaja. Svakako da je ovakva vrsta štampe mnogo pogodnija za manje tiraže i namenjena je originalnim rešenjima za Vaše domaćinstvo, kancelariju, kao deo promotivne kampanje ili marketinškom materijalu i sličnim namenama. S obzirom da možete da koristite i lično napravljene sopstvene fotografije, štampa slike na drvetu može da se pretvori u pravo malo umetničko delo koje je originalno, ali i sastavni deo Vaših uspomena. Tako se štampanje fotografije na drvetu može koristiti i kao deo nameštaja i kao kutije koje služe kao pokloni, ali i kao drvene kutije za nakit, specijalni ramovi za slike, panoi i slično. Zamislite koliko je divan i originalan poklon uraditi trajnu štampu na drvetu. Beograd ima značajnu ponudu štamparija koje mogu da vrše slične usluge, ali u našem All In One Print Centru naići ćete na unapred pripremljena dizajnerska rešenja i predloge koji će Vas ostaviti bez daha jer je naš profesionalni tim stručnjaka iz oblasti dizajna uvek spreman da Vam pomogne svojim kreativnim idejama i iskustvom. Ako već imate fotografije ili druge dokumente u elektronskoj formi kao pripremu za štampu, poput fotografija, logotipa, šablona, osnovnih nacrta ili bilo čega drugog, našim dizajnerima ćete olakšati taj deo posla koji je izuzetno značajan. Ova vrhunska i moderna tehnologija štampanja drveta sada je stavljena u službu trajnih vrednosti, koje mogu da oslikavaju Vaše najlepše uspomene i tako uvek budu uz Vas, i kao privezak i kao kutija za nakit ili okvir za putno ogledalo i još mnogo toga.Naša štamparija za drvo i slične materijale poput medijapana i šperploče koristi mašine koje su reč najnovije tehnologije, kako bi osigurale ono po čemu smo i najpoznatiji – kvalitet, originalnost i veoma kratki rokovi isporuke proizvoda vrhunskog kvaliteta koji će i Vama garantovati ostvarenje osnovne namene proizvoda koje ste poručili.

 • Topola 6mm

  Gravura, prosecanje, CMYK štampa i CMYK + bela štampa

 • Topola 3mm

  Gravura, prosecanje, CMYK štampa i CMYK + bela štampa

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90