x
X

Fluo majice za decu

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Fluorescentne majice za decu

Fluorescentne majice za decu su uvek popularan odevni predmet, ali i modni detalj, kako među decom tako i među roditeljima. sve fluorescentne majice za decu su kratkih rukava i težine 150gr. Sve fluorescentne majice za decu su unisex i šivene su strane, sa duplim spoljnim štepom na renderu, ojačana trakom duž ramena i vrata. Fluorescentna majica za decu ne sadrži na sebi ništa od pratećih detalja osim etikete sa veličinom, koja je minimalna, na okovratniku. Fluo majice sadrže 35% pamuka i 65% poliester, kako bi štampa koja se radi na njima - sublimaciona štampa, postigla svoj maksimum. Štampa na fluorescentnim majicama ima lagan otisak pod rukom i postojana je.

  • Neon roza

  • Neon zelena

  • Neon žuta

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90