x
X

Kapa

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Štampa na kapama

Program tekstila i štampe na tekstilu smo proširili velikim izborom kapa na kojima je moguće uraditi štampu i personalizovati ih. Kapa kao lep i praktičan modni detalj predmet za sve generacije. Kape koje imamo u ponudi su univerzalne veličine i od poliestera su i karakteriše ih, pored pogodnosti za samu štampu, izuzetna lakoća materijala. Kada je reč o samoj štampi koju koristimo na kapama, u pitanju je štampa folijama, cut i flex koje su izuzetno pogodne za kreiranje jedinstvenih natpisa i ispisa, ali i za sitnije detalje kao što je u pitanju izrada različitih logoa i sl. Na kapama radimo štmapu vaših fajlova, po želji.

  • Crna

  • Crvena

  • Plava

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90