x
X

Direktna štampa keramici

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Direktna štampa na keramici

Direktnaštampa na keramici daje Vam mogućnost da se na samim keramičkim proizvodima vrši štampa u punom koloru. Maksimalna visina kod štampanja keramike direktno na proizvod je 100mm.UV štampa keramike u Beogradu u našem All In One Print Centru vrši se najnovijom UV tehnologijom, na mašini poslednje generacije koje se retko sreću u štamparijama, ne samo u našem gradu, nego i u celom regionu. Upravo zbog njenog visokog kapaciteta proizvodnje u mogućnosti smo da isporučimo velike količine štampanih predmeta od keramike u izuzetno kratkim rokovima. Ovaj vid direktne štampe podrazumeva izuzetan kvalitet i visoku rezoluciju štampe, kao i njeno izuzetno trajanje kroz vreme, osim ako nije u pitanju dugotrajno i konstantno izlaganje visokim temperaturama i UV zračenju. Tekstura keramike kao materijala se zadržava prilikom ovog postupka, a sama boja je izuzetno otporna i postojana. Za ovakav vid štampe izuzetno je važno da brižljivo uradite samu pripremu za štampu, jer što je slika, kontura ili natpis kvalitetnije urađen, odnosno, u boljoj rezoluciji, bolji će se otisak boje videti na samom predmetu. Ovaj vid štampanja najčešće se vezuje za reklamne šolje ili slanike za restorane, i uopšte, ugostiteljski inventar, ali je, suštinski, primena praktično neograničena. Ne samo da možete da odštampate reklamni materijal na predmetima od keramike, nego možete sve keramičke predmete koje imate u kući ili želite nekom da poklonite, pretvoriti u jedinstvenu i originalnu umetničku kreaciju. Tako možete da koristite ovu sofisticiranu tehnologiju u svrhe proizvodnje i kreiranja unikatnih predmeta koji će krasiti Vaš dom ili domove onih kojima ih poklanjate. Cena digitalne štampe na keramici, će zavisiti od pre svega od specifičnosti Vaših zahteva vezanih za štampu, ali i količine, te je lako proverljiva u programu koji preračunava cene, a nalazi se pored opisa samog proizvoda. Unesite sve parametre vezane za količinu i vrstu štampe i dobićete rezultate Vaše pretrage na vrlo jednostavan način. Pored njega, tu se nalazi i program koji Vam nudi široki spektar već pripremljenih ideja u vidu dizajnerskih predložaka, ukoliko nemate već pripremljen dizajn logotipa, fotografiju i slično. Ukoliko i dalje niste zadovoljni i želite nešto specijalno dizajnirano samo za Vas, potražite pomoć našeg stručnog tima dizajnera, koji će Vam rado pomoći da dođete do proizvoda koji Vas savršeno predstavlja i postiže namenu zbog koje se i izrađuje.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90