x
X

Koverte pun kolor

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Personalizacija

* u cenu je uračunat PDV
  • Pun kolor
  • American,C5 i B5
  • Izbor boja je neograničen

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Koverte pun kolor

Kvalitetna štampa koverte u punom koloru je ono što će sačuvati njen originalni kvalitet i sjaj. One su čest vid komunikacije s Vašim klijentima, poslovnim saradnicima, ali i dragim ljudima. Koverte u punom koloru nose snažniju poruku nego čestitke ili poruke u kojima ona izostaje kao važan detalj pri pakovanju i slanju. Dimenzije koverti mogu biti različite, a same koverte dizajnirane kao koverte bez prozora ili sa prozorom, i to možete da birate da li je prozor desni ili levi. Dimenzije koverti sa i bez prozora su sledeće: American (ameriken): 110mm x 230mm, C5: 160mm x230mm i B5: 175mm x 250mm.Veoma mnogo pažnje u našoj štampariji u Beogradu poklanjamo dizajnu koverata, jer mora da bude besprekoran, pogotovo što se često izrađuju na lični zahtev kupca. Raspolažemo najsavremenijim digitalnim mašinama, postojanim bojama, velikim rasponom dimenzija kao i velikim izborom oblika.Kod izrade specijalizovanih koverti za pozivnice, na primer, izbor boja je neograničen (krem, bele, srebrne, zlatne, crvene, teget, itd), ali ni izbor tekstura ne zaostaje: sedef, reljefne i linijske teksture. Naš tim je tu da Vašu prvobitnu ideju dotera ili je jednostavno sprovede u delo, ukoliko tačno znate šta želite. Tako Vam profesionalni tim dizajnera može pomoći i oko same ideje, ukoliko niste u potpunosti sigurni koji je krajnjiefekat koji želite da postignete. Takođe, nešto čime se kao štamparija zasigurno izdvajamo jeste kvalitet, brza izrada i konkurentna cena.Neka naša štamparija za koverte učini ono što i one za Vaš imidž – pomognu da izgradite ime pažljivog i profesionalnog poslovnog saradnika i privatno, osobe čija će se pažnja duboko urezati u sećanje dragih ljudi.

  • Koverte

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90