x
X

Direktna štampa na metalima

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Direktna štampa na metalima

Direktna štampa na metalima je najnovija tehnologija UVštampe, koja pruža mogućnost direktne štampe na skoro svim vrstama materijala u punom koloru. Najčešće varijante štampe na metalima su štampa na aluminijumu, mesingu i čeliku. Najveća dimenzija koju možemo da odštampamo je 508mm x330mm, a visina objekta 100 mm. Štampanje na metalima ovom sofisticiranom tehnologijom najviše je traženo u industriji, štampa na aluminijumu pre svega nalazi svoju primenu u automobilskoj industriji, dok je direktna štampa na čeliku vezana za različite vrste industrije, a u domaćinstvima ih viđamo u obliku posuđa od inoxa i ostalih proizvoda od nerđajućeg čelika. Štampa na metalu u punom koloru podrazumeva snažan otisak i dugotrajnost boje, pa je samim tim od izuzetnog značaja upravo dobra priprema za štampu, kako bi finalni otisak imao jasne konture, sliku koja će biti oštra i lepa, a boje na njoj dugotrajne. Kvalitetštampe se vrši u visokojrezoluciji, a onanajvišezavisi od kvalitetagrafike, odnosno od same pripremedizajnakoji se štampa. Bilo da sami imate profesionalno urađenu pripremu za štampu (logotip Vaše kompanije u vektorskomformatu, kako bi krajnji rezultat ostvario svoju marketinšku svrhu ili fotografija u visokoj rezoluciji), ili želite štampanje metala na kom će biti otisnut neki od naših predloga, svakako nećete pogrešiti ako se odlučite da svoje poverenje ukažete baš nama. Naša štamparija za metal u Beogradu ima veliki mašinski park koji je opremljen najsavremenijim mašinama i može da stane rame uz rame sa vrhunskim digitalnim laboratorijama na svetskom nivou. Štampanje vršimo u širokom spektru boja i dezena. Kod direktne štampe na metalu, cena zavisi najviše od količine, ali I veličine, visine I dužine predmeta na kom se ona vrši. Ona je proverljiva u realnom vremenu, a program u kom to možete proveriti nalazi se pored opisa samog proizvoda. Potrebno je da unesete parameter svoje tražnje, i on će Vam odmah izračunati krajnju cenu, I tako ćete pouzdano znati šta tačno možete da očekujete, u smislu krajnje cene svoje porudžbine.

  • Aluminijum

    Gravura, prosecanje, CMYK štampa i CMYK + bela štampa

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90