x
X

Direktna štampa na plastici

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • Dodatno

 • *mm
 • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Direktna štampa na plastici

Direktna štampa na plastici je do skoro bila moguća samo tampon štampom u 1-2 boje, dok je kvalitet štampe pleksiglasa bio dosta nizak, dok smo direktnom digitalnom UVštampomklirita dobili mogućnost štampe na predmetima do 100mm visine, u punom koloru, sa završnim detaljima parcijalnog lakiranja. Mogućnosti koje pruža direktna digitalna štampa na plastici pleksiglasu i kliritu su neverovatne. Dubina na providnim materijalima koja izgleda neverovatno u parcijalnim delovima je efekat koji je najkarakterističniji kod štampe na akrilu, dok je bela boja i pun kolor na obojenim plastičnim delovima i odlična postojanost na belim i opal varijantama dostignuće ove tehnologije koje je ranije bilo nezamislivo. Štampa na predmetima od pleksiglasa, tj. klirita tako je dobila potpuno novu dimenziju i vizuelne efekte, pa je neograničen broj varijacija i mogućnosti koje se ovde nude, samim tim što je sve oko nas izrađeno od ovih materijala, tako da su oni sveprisutni u našim životima, kako privatno, tako i poslovno. Štampanje pleksiglasa u Beogradu u All In One Print Centru vršimo na mašinama najnovije generacije posredstvom UV tehnologije i najčešće, na zahtev klijenata, u punom koloru, i to na takav način da se boja duboko oslikava u teksturuklirita,dok je kvalitet neprevaziđen. Ovako dobijeni štampani proizvodi su otporni na sunčeve UV zrake, vodu, vlagu i ostale atmosferske pojave, što je veoma značajno za predmete koji se koriste za spoljnu upotrebu. Kad je reč o postojanosti i dobrom konačnom izgledu finalnog proizvoda koji izlazi iz naše štamparije po Vašoj narudžbi, najvažnija je priprema za štampu. Njoj svakako dajemo mnogo na značaju, jer je ključna za održivost proizvoda i njegovo trajanje kroz vreme. Ako donosite svoje grafičko rešenje, molimo Vas da uvek bude kvalitetno i u adekvatnom formatu (na primer logo Vaše kompanije u vektorskom formatu, umetnička fotografija u visokoj rezoluciji) i slično, što je naročito značajno kad je reč o većim površinama. Neka naša štamparija za pleksiglas od Vaših proizvoda napravi ono što je do sad bilo nemoguće – sve Vaše snove pretvori u stvarnost, jer za ovu tehnologiju ne postoje prepreke ni kad su u pitanju boje ni kvalitet, ali i dizajnerska rešenja, i brzina same izrade.

 • Beli pleksiglas 2-10mm

  Gravura, prosecanje, CMYK štampa i CMYK + bela štampa

 • Providni pleksiglas 2-10mm

  Gravura, prosecanje, CMYK štampa i CMYK + bela štampa

 • Crni pleksiglas 2-10mm

  Gravura, prosecanje, CMYK štampa i CMYK + bela štampa

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90