x
X

Podloga za miša

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Direktna štampa
  • Podloge od poliestera

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Štampa na podlogama za miša

Naša All In One štamparija za podloge za miša spremila je izuzetno velik asortiman već urađenih predloga, napravljenih na osnovu dugogodišnje potražnje i interesovanja naših klijenata. Izrada podloga za miša podrazumeva proces sublimacione i digitalne štampe na 100% gumenoj podlozi, na kojoj možemo štampati bilo koju sliku ili tekst. Dimenzije podloge su 27cm x 19cm. Ovaj proizvod se često koristi u promotivne svrhe, te naši klijenti često biraju opciju digitalne štampe na podlozi za miša, koja je najkvalitetnija i ostavlja najtrajniji otisak. Digitalnom štampom postiže se prodiranje u samu teksturu gume, tako da miš koji koristite može biti i običan i optički, te se bez razlike može koristiti na ovoj podlozi, jer se na dodir ne oseća razlika između dela nad kojim je izvršena štampa i neodštampanog dela. Sublimaciona štampa ima slična svojstva, pogotovu ako je podloga svetlija. Nakon slojevitog nanošenja boje sledi njena termička fiksacija prajmerom, tako da je i ona vrlo otporna, međutim, na tamnijim podlogama se neznatno, ali ipak primećuje, razlika između tretiranog i netretiranog dela. Cena podloga za miš je fiksna i jasno vidljiva u programu za kalkulaciju cena u kom menjate samo količinu kako biste saznali konačan iznos. Dodatne usluge podrazumevaju personalizovane podloge za miša. Ukoliko imate svoj logo i potreban Vam je ovaj proizvod za marketinške svrhe, i ako je logo urađen u vektorskom formatu u profesionalnoj pripremi za štampu, dovoljno je da svoj predlog učitate u ovu našu aplikaciju za dizajn i kalkulaciju cena. Takođe, možete da učitate i fotografije po izboru i dodate na to logotip ili neki natpis. Ukoliko ni to nije dovoljno originalno za Vaše potrebe, kontaktirajte naš tim stručnjaka iz oblasti dizajna i oni će Vas iznenaditi brzinom originalnog dizajna koji mogu da izvedu na osnovu Vaših instrukcija. Plaćanje podloga za miša online vrši se u nastavku ovog formulara, te Vas aplikacija sama dalje navodi na to. Prihvatamo sve vrste online plaćanja.

  • Podloga za miša

    Silikonska podloga za miša presvučena platnom, debljina podloge je 3-5mm zavisno od modela. Poliesterska presvlaka je idealna za štampu sublimacijom koja daje jarke boje. Dimenzije podloge su 27cm x 19cm.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90