x
X

Puzzle sa slikom

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
 • Dve dimenzije
 • Jarke boje

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Poklon puzzle sa slikom

Puzzle sa slikom u Beogradu u našoj digitalnoj laboratoriji nudimo Vam u dve veličine: A4 format sa 78 delova i A3 format sa 156 delova. Ukoliko želite da izvršite online poručivanje poklon puzzle sa slikom, možete to učiniti na sajtu copy.rs u dva koraka. Prvi korak podrazumeva da odaberete jednu od prethodno navedenih večina i količinu, a drugi da učitate sopstvenu fotografiju u .jpg ili .png formatu. Potrudite se da Vaša fotografija bude u što većoj rezoluciji, jer je to preduslov za dobro prijanjanje boje za podlogu, i njenu jasnoću. Takođe, vodite računa o tome da je kvalitetna priprema više od pola obavljenog posla. Nakon štampanja puzli u željenoj veličini, primetićete da je boja ušla u samu teksturu materijala što garantuje trajni otisak, jer je u pitanju najkvalitetnija poznata štampa na ovim prostorima – digitalna štampa. Ovako izvršena štampa otporna je i na sunčevo zračenje i na vlagu, tako da ovakav vid ukrasa na zidu, možete da držite čak i u kupatilu, bez bojazni od oštećenja uzrokovanih vlagom. Ukoliko za drugi korak nemate unapred pripremljenu fotografiju, pogledajte kako je All In One štamparija za poklon puzzle sa slikom već uradila mnogo tematskih motiva za Vaše potrebe. Često su tu, opšti ljubavni motivi sa specijalno odabranim fotografijama, ali i puzle prilagođene deci, sa slikama superheroja i popularnih junaka animiranih i igranih, kao i crtanih filmova. Ako i dalje ne pronalazite ono što ste zamislili, štampanje puzli sa slikom može biti još jednostavnije za Vas, ako se obratite našem timu dizajnera. Oni će, uz Vaše instrukcije, kreirati tačno ono što odgovara Vašim potrebama. Cena poklon puzli sa slikom jasno je navedena, takođe u ovom programu. Ona može da varira u smislu željenih dimenzija i opcije da li birate specijalno dizajn samo za Vas ili ste sami osmislili svoj, ili, čak, odabrali neki od naših predloga.

 • Puzzle A4

  Puzle dimenzije A4 formata 210x297mm napravljene su od kartona i u sebi sadrže 78 delova. Štampa se radi sublimacijom koja omogučava jarke boje i štampu preko ivice puzle.

 • Puzzle A3

  Puzle dimenzije A3 formata 297x420mm napravljene su od kartona i u sebi sadrže 156 delova. Štampa se radi sublimacijom koja omogučava jarke boje i štampu preko ivice puzle.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90