x
X

Šolja sa slikom

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
 • Sublimaciona štampa
 • Print oko cele šolje
 • Klasična ili magična

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Šolje sa slikom

Poklon šolja sa slikom napravljena je od bele keramike, u dimenzijama 8.1cm x 9.5cm. Na šolji možemo da štampamo bilo koju sliku i tekst u punom koloru. Veoma često je naši klijenti poručuju kao poklon prijateljima ili voljenim osobama, izabravši fotografiju iz lične kolekcije koja predstavlja njihove uspomene. U tom smislu, štampanje šolje sa slikom u Beogradu, u našem All In One Copy Centru, ne predstavlja nikakav problem za nas, štaviše, takvu štampu uvek rado vršimo jer znamo da smo deo Vaših uspomena. Sublimaciona štampa na šolji vrlo je otporna na mašinsko pranje u mašini za pranje sudova, a takođe je rezistentna i na visoke temperature u mikrotalasnoj pećnici. Ova vrsta direktne štampe pretpostavlja dobar kvalitet i odličnu rezoluciju same štampe, uprkos izlaganju visokim temperaturama. Keramika kao materijal koji podloga za ovakvu štampu zadržava svoju teksturu prilikom postupka same štampe, a boja je uvek postojana i jasna. Za sublimacionu štampu na keramičkim šoljama je važno da pažljivo uradite pripremu za štampu, jer slika koja je kvalitetnija i u većoj rezoluciji će biti jasnije oslikana na šolji, daće bolji efekat i takva, jača boja, ući će bolje u tekstutru samog materijala. Prodaja šolja sa slikom u Beogradu se vrši na našoj lokaciji na Paliluli, mada, ukoliko Vam je tako lakše, možete izvršiti poručivanje šolje sa slikom online. Mi ćemo Vam rado izaći u susret, i omogućiti Vam lako korišćenje našeg programa za dizajn i kalkulaciju iznosa. Naime, cena poklon šolje sa slikom jasno je istaknuta u ovom programu koji se nalazi iznad opisa samog proizvoda. Unesite parametre koji su deo Vaše porudžbine. Naša štamparija za šolje sa slikom je pripremila mnogo već urađenih predloga koje su osmislili naši dizajneri. Ako ipak želite originalnu šolju sa slikom, učitajte u pomenuti program sopstvenu sliku i vodite računa da je u odgovarajućem formatu, i poželjno je, dobrom kvalitetu. Osim slike, možete uključiti i natpis, koji takođe radimo u svim fontovima. Ako pak želite nešto originalno, a nemate ni fotografiju ni jasnu ideju, kontaktirajte nas putem online formulara i zajedno ćemo osmisliti idealan proizvod za Vas.

 • Sublimacijska šolja

  Klasična šolja za kafu ili čaj. Dimenzija šolje Ø 8.1 x 9.5 cm. Štampa se radi procesom sublimacije oko cele površine šolje u punom koloru.

 • Magična šolja

  Magična šolja za kafu ili čaj. Dimenzija šolje Ø 8.1 x 9.5 cm. Ova šolja ima poseban efektat koja joj omogučava da se štampa prikazuje tek kada se sipa topao napitak u šolju.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90