x
X

Direktna štampa na staklu

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Direktna štampa na staklu

UV direktna štampa na staklo je vrlo moderan postupak UV štampe, koji je poslednjih godina sve zastupljeniji kad je u pitanju brendiranje izloga i enterijera poslovnih prostora, međutim, najpopularnija štampa na staklu je direktna štampa na staklenim predmetima poput čaša. Njih najviše naručuju ugostiteljski objekti poput hotela, restorana i klubova, stavljajući svoj logo na svoj inventar. Naša štamparija za staklo nudi mogućnost štampe u punom koloru na staklenim površinama. Ukoliko koristimo i opciju rotacije ne pričamo samo o ravnim površinama, već i o svim okruglim staklenim površinama, kao na primer, već pomenute, čaše. Štampanje stakla u Beogradu u prostorijama All In One Print Centraizvodi se u izuzetnom kvalitetu, i u stanju smo da ispoštujemo veoma kratke rokove. Nakon završetka same štampe vrši se postupak fiksiranja same boje UV lampama, kako bi se dobio konačni izged i drugačiji, efektniji utisak štampe na samoj površini stakla. Stakla sa štampom najviše viđamo u kafićima, restoranima, i u moderno opremljenim poslovnim prostorima kao deo enterijera, ali i eksterijera i vidu izloga i ulaznih vrata ako su delom od stakla, u liftovima i drugim delovima poslovnih zgrada. Štampu na stakluvršimo u punom koloru, i to za nas uvek podrazumeva kvalitetan otisak, jasno vidljive konture i dugotrajnost same boje, tako da je od izuzetnog značaja da se izvrši detaljna priprema za štampu, i da nam bude dostavljena, mejlom ili lično, u odgovarajućem formatu. Ovo je značajno pre svega zbog toga što konačan proizvod treba da bude jasan, jer se štampa može vršiti i na većim površinama stakla, te logotipi, natpisi, skice, crteži ili fotografije u punom koloru treba da budu savršene kako bi ostvarile svoju marketinšku ili estetsku svrhu. Digitalna štampa u dobrojrezolucijiobezbeđujebaš to – kvalitet koji opstaje kroz vreme, što i opravdava naš apel da se priprema dizajna za štampu shvati ozbiljno. Naša štamparija za staklo u Beogradu obavlja veliki broj koraka pre same štampe, a oni podrazumevaju i dizajn i pripremu i savetodavni rad s klijentima, ali i posvećenost brzoj izradi konačnog proizvoda po Vašoj meri i ukusu.

  • Direktna štampa na staklu

    Maksimalne dimenzije stakla su 50x30cm, debljina 10cm. Može da se štampa mirror (slika u ogledalu).

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90